Taxatie


Geen appels met peren vergelijken!

Wat is de waarde van een woning? De verzekering over een herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde, een verkoper over de verkoopprijs…
Een woning heeft zo veel verschillende waarden, dat het soms lijkt of we over verschillende panden praten. Alsof we appels met peren vergelijken. Kan iemand een realistisch en onafhankelijk waardeoordeel geven over de woning? Ja, de beëdigde NVM makelaar kan dat.

Op uw verzoek stelt de gecertificeerde NVM Makelaar/Taxateur een onafhankelijk taxatierapport op. Daarin verwerkt hij alle relevante aspecten van het pand: de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, kadastergegevens enz.

Betrouwbaar
Wanneer U een taxatierapport laat opstellen door de NVM Makelaar/Taxateur weet U zeker dat U een deskundig en betrouwbaar oordeel in handen krijgt. Bijkomend voordeel is, dat ook andere partijen de taxatie onvoorwaardelijk zullen accepteren: de NVM staat immers garant voor een onafhankelijke deskundigheid. Dankzij onze brede organisatie zijn wij bovendien constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt. U ontvangt van ons een prettig leesbaar rapport waarin alle belangrijke aspecten van de woning aan bod komen. 

NWWI
Tevens zijn wij als NVM Makelaar/Taxateur geregistreerd bij het keurmerk voor woningtaxaties: het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).
Veel geldverstrekkers stellen een NWWI taxatierapport inmiddels verplicht. 
Wilt u meer informatie over dit keurmerk, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.